Voorspelling en voorbeschouwing Wales – Iran

Op 25 november om 11:00 uur Nederlandse tijd gaat de WK selectie van Wales alles in de strijd gooien om de groepsfase door te komen. Na een ietwat moeizame start tegen de Verenigde Staten zullen zij punten moeten scoren tegen Iran, dat nog geen punten heeft. Zal het Wales lukken om Iran te verslaan of kan Iran zich herpakken en er toch met de winst vandoor gaan? Lees verder als je weten wilt wat de kansen zijn in Poule B van het WK 2022 voetbal in Qatar.

Kan Gareth Bale voor een mooie goals zorgen en Wales naar de overwinning brengen? Wie weet is het zijn laatste WK, dus de focus om een goede indruk achter te laten is zeker aanwezig.

In onze voorspelling en voorbeschouwing lees je alles over de wedstrijd van Wales – Iran, dat gespeeld gaat worden in het Ahmad Bin Ali stadion in Qatar.

Wedstrijd:Wales Iran WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep B
Datum:25 november 2022
Aanvang:11.00 uur
Stadion:Ahmad Bin Ali
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Mario Escobar (Guatamala)

Hoe staat Wales er voor?

Wales is niet goed begonnen aan de start van het WK. In de groepsfase speelden ze tegen de Amerikanen een gelijkspel. Hierbij zorgde Wales voor weinig actie, al werd dat later in de wedstrijd goedgemaakt door een paar mooie voetbalmomenten. Het is belangrijk voor Wales om deze wedstrijd tegen Iran punten te pakken om in het WK 2022 in Qatar te blijven. Als ze de trend gaan voortzetten die ze hadden voordat het WK begon, is er alle kans.

Toen maakte Wales namelijk in vijf wedstrijden vier keer een doelpunt.

De vorm van Iran

De vorm van Iran op het WK 2022 is lastig te bepalen, gezien hun eerste wedstrijd al plaatsvond tegen een van de topfavorieten en grote namen uit de WK geschiedenis. Engeland wist Iran aan de kant te zetten met 6-2. Maar dat Iran weet te scoren, is ook gebleken uit eerdere wedstrijden van het Iraanse voetbalteam. De Iraniërs wisten namelijk de afgelopen zes wedstrijden altijd een doelpunt te maken.

H2H en de laatste wedstrijden van Wales en Iran

Schorsingen en blessures

Er zijn geen schorsingen bekend voor de selectie van Iran. Ook de selectie van Wales lijkt gewoon te kunnen spelen zoals zij willen. Voor zover bekend zijn er geen blessures die ervoor zorgen dat er op het laatste moment geschoven gaat worden. Echter is dit natuurlijk altijd afwachten zo vlak voor de wedstrijd.

Vermoedelijke opstelling Wales

Wanneer de waaschijnlijke opstelling bekend gemaakt is, zal deze hieronder verschijnen middels onze dataprovider. Als de opstelling van Wales officieel is en wordt bevestigd, vindt hier de automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Iran

Zodra de vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Eenmaal bevestigd dat de opstelling van Iran officieel is, wordt automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Wales – Iran van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-1
I.G. voorspelt: 1-0
D.B. voorspelt 1-0

Plaats een reactie