Voorspelling en voorbeschouwing Zuid-Korea – Ghana

Wedstrijd:Zuid-Korea Ghana WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep H
Datum:28 november 2022
Aanvang:14.00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:

Nog eventjes wachten en we kunnen het oude team van Guus Hiddink weer in actie zien. Zuid-Korea, nu onder leiding van Paulo Bento zal het opnemen tegen de selectie van Ghana. Op deze pagina vind je onze voorbeschouwing en voorspelling op de wedstrijd Zuid-Korea – Ghana op het WK 2022 voetbal.

Zuid-Korea – Ghana WK 2022

De wedstrijd vindt plaats op 28 november om 14:00 uur Nederlandse tijd. Zij vormen samen met Uruguay en Portugal Groep H van het WK 2022 voetbal in Qatar. Zuid-Korea presteerde al verrassend goed tegen de Uruguayanen en speelde gelijkspel. Ghana was ook wonderbaarlijk sterk maar kon de wedstrijd tegen Portugal niet naar zich toe trekken. Kan Zuid-Korea omhoog klimmen of gaat Ghana er met de winst vandoor? Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing van Zuid-Korea tegen Ghana op het WK 2022 in Qatar.

Hoe staat Zuid-Korea er voor?

De Zuid-Koreanen staan er gunstig voor dit WK. Met een keurige wedstrijd zorgen ze voor een puntje door gelijk spel te spelen in de wedstrijd Zuid-Korea – Uruguay. Hiermee zijn alle kansen nog open en is het geen gekke gedachte om de WK groepsfase door te komen. Aan de vechtlust van Zuid-Korea ontbreekt het in ieder geval niet, want ze hebben het tot op de laatste seconden vol kunnen houden Uruguay van punten te weerhouden. Ook konden ze zelf regelmatig de aanval in en creeërden ze kansen met Hee Chan.

De vorm van Ghana

Ghana lijkt in vorm te zijn en maakt bij enige regelmaat een doelpunt. De Ghanezen zorgden afgelopen 3 wedstrijden elke keer wel voor een doelpunt.

Doelpunten tegen is voor Ghana realistisch gezien Zuid-Korea in het bezit is van stervoetballer Heung-Min Son. Deze Spits van Tottenham kan nog wel eens voor problemen zorgen in de wedstrijd tegen Ghana en de Ghanezen op de proef stellen.

H2H en de laatste wedstrijden van Zuid-Korea en Ghana

Schorsingen en blessures

Zowel Zuid-Korea als Ghana hebben geen schorsingen die de selectie belemmeren. Ook blessures zijn niet bekend gemaakt sinds de afgelopen wedstrijd. Dit geldt voor zowel Zuid-Korea als de selectie van Ghana die geheel opgesteld kan worden komende WK voetbalwedstrijd.

Vermoedelijke opstelling Zuid-Korea

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze door onze dataprovider worden weergegeven. Als de Zuid-Koreaanse opstelling wordt bevestigd, vindt er een automatische update plaats.

Vermoedelijke opstelling Ghana

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend wordt zal deze hieronder middels onze dataprovider verschijnen. Eenmaal bevestigd dat Ghana de opstelling heeft doorgegeven en het officieel is, dan volgt hier een automatische update.

Onze voorspelling Zuid-Korea – Ghana van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 3-0
I.G. voorspelt: 2-0
D.B. voorspelt 2-1

Plaats een reactie