Voorspelling en voorbeschouwing Zuid-Korea – Portugal

Wedstrijd:Zuid-Korea Portugal WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep H
Datum:2 december 2022
Aanvang:16.00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 2
Scheidsrechter:Facundo Tello (ARG)

Cristiano Ronaldo komt weer bijna in actie op het WK 2022! Op 2 december om 16:00 speelt Zuid-Korea tegen Portugal. Op hetzelfde tijdstip spelen Ghana en Uruguay ook, de andere landen uit Groep H van het WK voetbal in Qatar. Lees hier onze voorspelling en voorbeschouwing op Zuid-Korea – Portugal.

Voorspelling Zuid-Korea – Portugal WK 2022

Portugal speelde eerder al een moeizame wedstrijd tegen de Ghanezen, maar van Uruguay konden de Portugezen overtuigend winnen. Hiermee heeft Portugal zich al geplaatst voor de achtste finales. Zuid-Korea daarentegen moet deze wedstrijd winnen om door te kunnen. Hier lees je onze voorspelling en voorbeschouwing op de wedstrijd Zuid-Korea – Portugal.

Hoe staat Zuid-Korea er voor?

De Zuid-Koreanen staan er in de poule ongunstig voor. De wedstrijd tegen Portugal moet gewonnen worden om door te gaan naar de knock-outfase van het WK in Qatar. Toch hebben de Zuid-Koreanen zeker niet slecht. voetbal laten zien. Ze hebben het Uruguay knap lastig gemaakt. Zuid-Korea kon de wedstrijd echter niet naar zich toe trekken en eindigde in een gelijkspel zonder goals. Voor de WK selectie van Zuid-Korea hangt er veel af van deze wedstrijd, terwijl Portugal vrijuit kan spelen omdat ze al een ticket naar de volgende ronde op het WK hebben.

De vorm van Portugal

De WK selectie van Portugal heeft zich alweer bewezen dit WK toernooi in Qatar. De Portugezen zijn dit keer zeer sterk in de achterhoede. Zo heeft Portugal in de afgelopen 5 wedstrijden 4 potjes het goal schoon weten te houden.

Wanneer de Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo wordt opgesteld, wat wel gewoon de verwachting is, dan hebben de Zuid-Koreanen het helemaal moeilijk. Ronaldo is in vorm dit WK en heeft al veel druk kunnen zetten in zijn eerdere wedstrijden. De belangrijke speler is dominerend en kan nog wel eens de wedstrijd bepalen. Hij heeft meerdere doelpunten gemaakt, maar eentje moest hij delen. namelijk met Bruno Fernandes, het doelpunt kwam namelijk op zijn naam te staan.

H2H en de laatste wedstrijden van Zuid-Korea en Portugal

Schorsingen en blessures

Voor zover bekend zijn er geen blessures bij de selectie van Portugal sinds het spelen van de laatste groepswedstrijd. Ook bij Zuid-Korea is de selectie beschikbaar zoals de afgelopen wedstrijden.

Vermoedelijke opstelling Zuid-Korea

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Zuid-Korea bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Portugal

Zodra de vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder getoond door onze dataprovider. Zodra de opstelling van Portugal bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Zuid-Korea – Portugal van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 0-0
D.B. voorspelt 1-2

Plaats een reactie