Voorspelling en voorbeschouwing Zwitserland – Kameroen

Op 24 november speelt Zwitserland op het WK 2022 tegen Kameroen. Het is voor beide landen de eerste WK groepswedstrijd in de groep G van het WK 2022. De wedstrijd begint om 11:00 uur Nederlandse tijd en wordt gespeeld in het Al Janoub voetbalstadion in Qatar. Samen met Brazilië en Servië vormen Zwitserland en Kameroen de groep G van het WK 2022 voetbal. Wil je weten wat de kansen zijn van Zwitserland? Of Kameroen misschien toch gaat stunten tijdens het WK voetbal in Qatar? Je leest het hier in onze voorbeschouwing en voorspelling op de wedstrijd Zwitserland – Kameroen.

Wedstrijd:Zwitserland Kameroen WK 2022
Soort:Groepsfase WK 2022- Groep G
Datum:24 november 2022
Aanvang:11.00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Facundo Tello (ARG)

Hoe staat Zwitserland er voor?

Zwitserland lijkt wat te schommelen in de voorbereiding en staat er dan ook gemiddeld voor. De Zwitserse ploeg wordt vergezeld door verdediger Manuel Akanji. Akanji heeft geweldige resultaten geboekt en goed voetbal laten zien. De speler van Manchester City is verdediger en zal ook zijn steentje bij moeten dragen wil Zwitserland de groepsfase door komen, want na Kameroen staat een van de topfavorieten van het WK ook op hun te wachten, namelijk Brazilië.

De vorm van Kameroen

Kameroen lijkt in vorm te zijn maar heeft wisselende prestaties geleverd in de aanloop naar het WK 2022 in Qatar. Kameroen is dan ook ingedeeld in een zware groep, samen met Brazilië. Gelukkig kunnen ze nog een beetje in vorm groeien in deze wedstrijd tegen Zwitserland.

H2H en de laatste wedstrijden van Zwitserland en Kameroen

Schorsingen en blessures

Het lijkt de goede kant op te gaan bij Zwitserland en Kameroen. Zowel de selectie van Zwitserland als de voetballers van Kameroen ogen fit en kan iedereen in eerste instantie opgesteld worden die geselecteerd is.

Vermoedelijke opstelling Zwitserland

Zodra er een vermoedelijke opstelling bekend gemaakt wordt, zal deze hieronder getoond worden weergegeven. Dit gebeurt via onze dataprovider. Zodra de Zwitserse opstelling bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Vermoedelijke opstelling Kameroen

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is en wordt doorgegeven, wordt deze hieronder getoond. Dit gebeurt middels onze dataprovider. Wanneer de opstelling van Kameroen bevestigd is, wordt hij automatisch geüpdatet.

Onze voorspelling Zwitserland – Kameroen van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 0-1
I.G. voorspelt: 0-0
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie