Voorspelling en voorbeschouwing Engeland – Frankrijk

Wedstrijd:Engeland-Frankrijk WK 2022
Soort:Kwartfinales WK 2022
Datum:10 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Wilton Sampaio (BRA)
Uitslag1 - 2

Nog eventjes en dan komt WK titelverdediger Frankrijk weer in actie op het WK 2022. Op zaterdag 10 december om 20:00 uur Nederlandse tijd vindt de kwartfinale op het WK 2022 tussen Engeland en Frankrijk plaats. Op deze pagina de voorbeschouwing en de voorspelling op Engeland-Frankrijk.

Frankrijk, die in 2018 het WK voetbal won, wist de Poolse selectie vrij simpel uit te schakelen op weg naar deze kwartfinale. De Franse wereldvoetballer Mbappé scoorde twee keer in de wedstrijd tegen Polen en liet zien dat hij dé grote ster is dit toernooi.

Engeland kwam ook vrij rustig de achtste finales door met een overwinning op Senegal. Bondscoach Gareth Southgate had alles onder controle met de Engelse WK selectie, die ook drie doelpunten maakte. Gaat Engeland weer scoren of zal Kylian Mbappé ze geen kans geven? Je leest hier onze voorspelling en de voorbeschouwing op de kwartfinale WK voetbalwedstrijd Engeland – Frankrijk.

Hoe staat Engeland er voor?

Engeland staat er goed voor en beschikt over sterke spelers in de voorhoede. Denk bijvoorbeeld aan Harry Kane, die steeds de druk op de Engelse tegenstanders weet te leggen. Met zijn dominerende voetbal kan de stervoetballer veel afdwingen. Engeland maakt veel doelpunten, in de afgelopen twee wedstrijden heeft de Engelse voetbalselectie er 3 per duel ingelegd. Ook Frankrijk weet het net van de tegenstanders te vinden dit WK in Qatar. Zij scoorden ook meer dan drie keer in drie van de vier laatste wedstrijden.

Gaat de Engelse topvoetballer Harry Kane weer scoren in de wedstrijd tegen Frankrijk? Kane heeft dit WK al eens eerder gescoord en lijkt op jacht te zijn naar meer.

De vorm van Frankrijk

De titelverdediger van vorig WK is op dreef en heeft al laten zien niet voor niks kampioen te zijn geworden in 2018. De WK selectie van Frankrijk beschikt over sterspelers als Giroud, Griezmann en Mbappé, die gemakkelijk lijken te scoren dit WK in Qatar. Met het samenspel van de Franse Dembélé en Griezmann is Frankrijk gevaarlijk sterk. Toch hebben de Fransen ook wat doelpunten tegen gekregen dit WK en lijken ze in de achterhoede iets te missen.

De doelpuntenmaker van Frankrijk Mbappé weet de vorm van Frankrijk te bepalen en druk op alle tegenstanders te leggen.

H2H en de laatste wedstrijden van Engeland en Frankrijk

Schorsingen en blessures

Zowel Engeland als Frankrijk is sinds het spelen van de laatste WK wedstrijd niet gehinderd door ernstige blessures. Frankrijk beschikt over een ruime selectie aan sterspelers die opgesteld kunnen worden. Ook Engeland heeft keuze in de selectie en kampt niet met problemen door blessures.

Vermoedelijke opstelling Engeland

Wanneer de vermoedelijke opstelling bekend wordt, zal deze hieronder middels onze dataprovider worden weergegeven. Als de Engelse opstelling wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt deze via de dataprovider hier weergegeven. Eenmaal bevestigd dat Frankrijk de opstelling heeft doorgegeven en het officieel is, volgt de een automatische update hier.

Onze voorspelling van Engeland Frankrijk kwartfinale WK 2022

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 1-2
I.G. voorspelt: 0-1
D.B. voorspelt 1-3

Plaats een reactie