Voorspelling en voorbeschouwing Frankrijk – Marokko

Wedstrijd:Frankrijk Marokko WK 2022
Soort:Halve finales WK 2022
Datum:14 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Cesar Ramos (Mexico)
Uitslag2 - 0

Voorspelling Frankrijk Marokko, halve finales WK 2022 voetbal

Nog even wachten en de sensatie van Marokko kan verder gaan! Op dinsdag 14 december om 20.00 uur Nederlandse tijd speelt Frankrijk tegen Marokko in de halve finales van het WK voetbal 2022 in Qatar. Het is voor Marokko de eerste keer in de geschiedenis dat zij zich voor de halve finales van het WK voetbal plaatsen. Sterker nog, Marokko is het eerste Afrikaanse en Arabische land dat ooit zover is gekomen op een Wereldkampioenschap voetbal. Op deze pagina de voorspelling voor deze wedstrijd tussen Frankrijk en Marokko.

Gaat het sprookje van Marokko verder?

De Marokkanen hebben onder meer al België, Spanje en Portugal verslagen. Gaan ze hun prachtige serie vervolgen tegen de regerend wereldkampioen Frankrijk? Wat er ook gebeurt in de wedstrijd tegen Frankrijk, de WK selectie van Marokko heeft al geschiedenis geschreven. Tegen Portugal was het En-Nesyri die Marokko richting de halve finales kopte.

Frankrijk kwam op zijn beurt redelijk goed weg nadat de Engelse spits Harry Kane faalde de 2-2 te maken vanaf de penaltystip. Engeland had het betere van het spel maar het was Frankrijk die aan het langste eind trok.

De rol van underdog ligt de Marokkanen erg goed zoals dit toernooi blijkt. Weet Marokko opnieuw te stunten tegen Frankrijk?

De vorm van Frankrijk

De Fransen laten niet het beste voetbal zien, maar zijn wel uiterst effectief. Vooral Giroud weet de kansen die hij krijgt te benutten. Frankrijk heeft de doelpunten wel nodig, aangezien het er dit WK altijd minstens eentje tegen krijgt.

Met Kylian Mbappé heeft Frankrijk de huidige topscorer op dit WK in de gelederen. De superster wist tot nu toe vijf keer het net te vinden. Scoort hij ook tegen Marokko?

H2H en de laatste wedstrijden van Marokko en Portugal

Schorsingen en blessures

Het is even afwachten hoe alle spelers uit de strijd gekomen zijn na de slopende kwartfinales. Zowel de selectie van Marokko als de Franse selectie heeft hier en daar wel wat vraagtekens voor de komende wedstrijd. Walid Cheddira kreeg in de kwartfinales rood (2x geel) en is geschorst.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk

Wanneer er een vermoedelijke opstelling bekend is, wordt deze hieronder middels onze dataprovider weergegeven. Als de Franse opstelling officieel is en wordt bevestigd, zal er een automatische update plaatsvinden.

Vermoedelijke opstelling Marokko

Zodra de waarschijnlijke opstelling bekend is, wordt hij hier door onze dataprovider neergezet. Eenmaal bevestigd dat Marokko de opstelling heeft doorgegeven, volgt de een automatische update.

Onze voorspelling Frankrijk – Marokko van de redactie

We hebben op de redactie rondgevraagd en die hebben de volgende uitslagen voorspeld in hun WK poule:

A.G. voorspelt: 2-1
I.G. voorspelt: 2-1
D.B. voorspelt 1-1

Plaats een reactie