Wales Iran WK 2022

De wedstrijd tussen Wales en Iran op het WK 2022 is voor beide landen de tweede groepswedstrijd in groep B van het WK 2022 voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 25 november 2022 en begint om 11.00 uur Nederlandse tijd in het Ahmad Bin Ali stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd tussen Wales en Iran. Inclusief live tussenstand, de opstellingen & selecties van Wales en Iran plus de voorspelling voor deze tweede groepswedstrijd.

Live tussenstand Wales Iran 25 november 2022 11.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Wales en Iran. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken groepswedstrijd Wales – Iran WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Wales en Iran op 25 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Wales en Iran

Opstelling Wales

Opstelling Iran

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Wales

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Wales. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Iran

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Iran. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Wales- Iran WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.

Tickets kopen

Lees hier meer over tickets voor het WK 2022 kopen.