WK voorspellen

Op 20 november 2022 is de eerste wedstrijd van het WK 2022 voetbal gespeeld. Op deze pagina kan je het WK voorspellen. Gastland Qatar is een oliestaat in het Midden-Oosten en heeft een kleine 1,4 miljoen inwoners. Gedurende het toernooi worden er 64 wedstrijden gespeeld en doen er 32 deelnemende landen. De eerste wedstrijd wordt 20 november gespeeld tussen het gastland Qatar en Ecuador. De WK finale vindt plaats op 18 december 2022 in het Lusail Iconic Stadion.

Maak het WK voetbal extra spannend

Voorspel het WK voetbal via bijvoorbeeld BetCity en maak het WK extra spannend.

Het WK voorspellen in een gratis WK voetbalpoule

Wellicht organiseert jouw bedrijf een WK pool waar je aan mee wilt doen of ben je nog op zoek naar een poule waar je bij kan aanhaken. Wij hebben er een georganiseerd in samenwerking met Scorito, waar ook jij aan mee kan doen. Voordat je geld gaat inzetten, is het handig om meer te weten te komen over hoe jij de poule nu het beste kan invullen. Door research te doen kom je een heel eind. Durf jij het aan en doe je mee met een van de grootste WK pools van Nederland?

WK voorspellen 2022 voetbalpoule
Afbeelding via Fauzan Saari on Unsplash

Eerdere resultaten WK voetbalpoule

Je kan, tijdens het invullen van de WK pool, kijken naar de voorspellingen van de bookmakers. Vaak kan je extra punten verdienen als je bijvoorbeeld de juiste winnaar uitkiest en de topscorer. Daarnaast kan je kijken naar de kwalificatiewedstrijden. De landen die daar goede resultaten behaalden, zullen dit hoogstwaarschijnlijk weer doen tijdens het WK. Als je een topscorer uit moet kiezen, kijk dan welke speler vaak scoorde bij de kwalificaties. Kies in ieder geval een spits en als je echt goed wilt scoren dan kan je het beste kiezen voor een minder voor de hand liggende speler. Wordt dit dan uiteindelijk de topscorer van het toernooi? Dan zullen er niet veel mensen zijn die hier punten voor krijgen.

Voorspel de uitslagen van het WK voetbal 2022 en win

Bij het invullen van het aantal doelpunten en aantal rode en gele kaarten tijdens het toernooi, kan je het beste kijken naar de afgelopen wereldkampioenschappen. Deze aantallen zullen dichtbij elkaar liggen waardoor de kans groot is dat je dat je goed zit als je van het gemiddelde uitgaat. Deze bonuspunten kunnen ervoor zorgen dat jij een sprong maakt in de ranglijst. Al zal je het ook goed doen als je meerdere uitslagen van wedstrijden goed gegokt hebt. Hierbij is het verstandig om niet hele extreme uitslagen te kiezen. Uitslagen als 1-2, 1-0 en gelijkspel komen veel vaker voor dan bijvoorbeeld 5-0. Als je voor een gelijkspel gaat kan je het beste kiezen voor 1-1, dit komt namelijk statistisch gezien het vaakst voor.

Onderzoek doen naar WK uitslagen helpt

Kortom, na het doen van research kom je een heel eind. Uiteindelijk is het ook deels geluk, maar met logisch nadenken en het bekijken van uitslagen van de kwalificatie wedstrijden en eerdere WK’s kan jij veel punten scoren. Kijk bij twijfel naar de voorspellingen van de bookmakers. Naast het invullen van de scores van wedstrijden kan je vaak bonuspunten krijgen bij extra vragen. Vul deze nauwkeurig in, dit kan nog wel eens het verschil gaan maken.