Argentinië Australië WK 2022

Wedstrijd:Argentinië-Australië WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:3 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Ahmad Bin Ali
Speelstad:Al-Rayyan
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Szymon Marciniak (POL)
Uitslag2 - 1

Achtste finale Argentinië-Australië op het WK 2022 voetbal in Qatar

Argentinië Australië achtste finale voorspelling WK 2022

Argentinië heeft zich na een misstap in de eerste speelronde van de groepsfase knap herstelt. De Argentijnen verloren van Saudi-Arabië maar konden zich tegen Mexico en Polen revancheren. De wedstrijden die gewonnen moesten worden werden gewonnen en daardoor staan ze in de achtste finales van het WK 2022 voetbal. Ze spelen tegen Australië, dat op hun beurt weer knap de poulefase overleefde in een poule met Frankrijk, Denemarken en Tunesië.

De wedstrijd tussen Argentinië en Australië in de achtste finales van het WK wordt gespeeld op 3 december 2022 om 20.00 uur. De aftrap is in het Ahmad Bin Ali stadion in Al-Rayyan. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Argentinië en Australië, met de (vermoedelijke) opstellingen van Argentinië en Australië, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Argentinië-Australië 3 december 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Argentinië en Australië. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Argentinië

Hieronder de opstelling van Argentinië in de wedstrijd tegen Australië. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Doelman:
Verdedigers:
Middenvelders:
Aanvallers:

Opstelling Australië

De opstelling van de Australië is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Argentinië en Australië

Beide landen speelden twee keer eerder tegen elkaar: De Argentijnen wonnen beide duels. In 2007 werd het 0-1 en in 2005 werd het 2-4 in het voordeel van Argentinië. Hieronder alle onderlinge duels met de vorm en laatst gespeelde wedstrijden van beide landen.

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Argentinië en Australië in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Australië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Australië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Argentinië en Australië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.