Japan Kroatië WK 2022

Wedstrijd:Japan-Kroatië WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:5 december 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Al Janoub
Speelstad:Al-Wakrah
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Ismail Elfath (VS)
Uitslag1 - 1 (1-3 wns)

Japan Kroatië achtste finale voorspelling WK 2022

Achtste finale Japan Kroatië op het WK 2022 voetbal in Qatar

Japan en Kroatië kruisen de degens in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar. Op maandag 5 december om 16.00 uur in het Al Janoub stadion in Al-Wakrah. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Japan en Kroatië, met de (vermoedelijke) opstellingen van Japan en Kroatië, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Japan heeft echt gestunt in de groepsfase van het WK voetbal. Ze wonnen knap met 2-1 van Duitsland, verloren daarna weliswaar van Costa Rica, maar verrasten daarna wéér door met 2-1 Spanje te verschalken.

Kroatië werd knap tweede in groep F en hield België en Canada onder zich. Marokko werd in deze Poule groepswinnaar.

Live tussenstand Japan Kroatië 5 december 2022 om 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Japan en Kroatië. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Japan

Hieronder de opstelling van Japan in de wedstrijd tegen Kroatië. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Kroatië

De opstelling van Kroatië is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Japan en Kroatië

Japan en Kroatië speelde twee keer eerder tegen elkaar. Een keer werd het 0-0 (in 2006) en de andere keer won Kroatië met 1-0 (in 1998).

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Japan en Kroatië in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Japan

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Japan. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Kroatië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Kroatië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Japan en Kroatië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.