Qatar Ecuador WK 2022

De wedstrijd Qatar – Ecuador is de eerste wedstrijd van het WK 2022 voetbal. Deze openingswedstrijd van het WK 2022 wordt gespeeld op zondag 20 november 2022 om 17.00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd vindt plaats in het Al Bayt stadion. Op deze pagina lees je alles over de WK 2022 wedstrijd in Groep A tussen Qatar en Ecuador. Inclusief de live tussenstand, de opstellingen & selecties van Qatar en Ecuador en de voorspelling voor deze groepswedstrijd.

Live tussenstand Qatar Ecuador 20 november 2022 17.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Qatar en Ecuador. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Statistieken wedstrijd Qatar-Ecuador WK 2022

Hieronder de wedstrijdstatistieken uit de WK 2022 wedstrijd tussen Qatar en Ecuador op 20 november 2022. Met onder andere de percentages van balbezit, schoten op doel, inworpen, kaarten en meer statistieken.

Opstellingen Qatar en Ecuador

Opstelling Qatar

Al Sheeb; Al-Rawi, Khoukhi, Hassan; Pedro Miguel, Hatem, Boudiaf, Al Haydos, Homam Ahmed; Almoez Ali, Akram Afif

Opstelling Ecuador

Galindez; Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Ibarra, Plata, Caicedo, Mendez; Estrada, Valencia

Laatste onderlinge wedstrijden en resultaten

Volledige WK selectie Qatar

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Qatar. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Ecuador

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Ecuador. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Qatar Ecuador WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.