Shirt Rode Duivels WK 2022

Shirts van Rode Duivels op het WK 2022 voetbal

De thuisshirts van België op het WK 2022 zijn in de kleuren waar ze hun bijnaam aan te danken hebben; de Rode Duivels. De thuisshirts van de Rode Duivels op het WK 2022 voetbal zijn namelijk duivels rood en heel herkenbaar voor velen. De rode thuisshirts van België zijn in het oog springende voetbalshirts waar de Belgen mee vertrouwd zijn. België voetbalt al sinds jaar en dag in deze mooie Duivels rode kleur.

Bestel het nieuwste shirt hier

Op deze pagina vind je zowel de thuisshirts als de uitshirts van de Rode Duivels voor het WK 2022. Ook kun je hier een overzicht vinden van de winkels waar de voetbalshirts van de selectie van de Rode Duivels WK 2022 het voordeligst zijn.

Thuisshirt Rode Duivels WK 2022

De thuisshirts van België zijn gemaakt en ontworpen door de sponsor Adidas. De shirts zijn uitgerust met het Logo van Adidas op de borst. De voetbalshirts zijn rood en hebben op de mouwen vlammen. De vlammen die op het thuisshirt zijn weergegeven passen goed bij hun bijnaam de Rode Duivels. De mouw van het voetbalshirt bevat iets meer zwart waar de vlammen in zijn weergegeven. Later gaat het shirt over in de effen duivels rode kleur. Op de borst van het thuisshirt prijkt het logo van de Belgische voetbalfederatie.

thuisshirt Rode Duivels WK 2022

Uitshirt Rode Duivels WK 2022

Het uitshirt van de Rode Duivels WK 2022 is overwegend wit. Daarbij heeft het shirt een bies op de mouwen die meerdere kleuren bevat. Ook de kraag van het uitshirt van België heeft meerdere kleuren. De Belgen spelen vaker in de witte uitshirts. Ook zijn de shirts een aantal jaren gestreept geweest, maar tijdens het WK 2022 in Qatar zijn de uitshirts van de Rode Duivels weer effen wit en prijkt er op de borst het logo van de sponsor Adidas en de Belgische voetbalbond.

uitshirt Rode Duivels WK 2022 voetbal
Foto via Adidas.com

Shirt Rode Duivels WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK 2022 shirt van de Rode Duivels kunt kopen.