Argentinië Kroatië WK 2022

Wedstrijd:Argentinië Kroatië WK 2022
Soort:Halve finales WK 2022
Datum:13 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Lusail Iconic
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Daniele Orsato (ITA)
Uitslag3 - 0

Halve finale Argentinië Kroatië op het WK 2022 voetbal

Argentinië en Kroatië gaan het tegen elkaar opnemen in de halve finales van het WK 2022 voetbal. De Argentijnen wonnen van Australië in de achtste finalen en waren pas na een strafschoppenserie Nederland de baas in de kwartfinales.

Kroatië had het in de achtste finales lastig tegen Japen, maar wonnen via een strafschoppenserie. In de kwartfinale van het WK werd dit huzarenstukje herhaald tegen Brazilië. Ook nu won Kroatië pas na 120 minuten voetbal en een strafschoppenserie.

De halve finale tussen Argentinië en Kroatië op het WK 2022 wordt gespeeld op dinsdag 13 december 2022 om 20.00 uur Nederlandse tijd in het Lusail Iconic Stadion. Lees hier alles over deze wedstrijd, met de (vermoedelijke) opstellingen van Argentinië en Kroatië, H2H, onderlinge resultaten, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Argentinië en Kroatië 13 december 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Argentinië en Kroatië op het WK in Qatar. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Argentinië

Hieronder de opstelling van de WK selectie van Argentinië in de wedstrijd tegen Kroatië. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Kroatië

De opstelling van Kroatië op het WK 2022 in de halve finale is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken tussen Argentinië en Kroatië

Van de laatste vier wedstrijden tussen beide landen staat het 2-2. De laatste keer dat Argentinië en Kroatië tegenover elkaar stonden was op het vorige WK: toen won Kroatië met 0-3.

Tickets Argentinië en Kroatië WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd in de halve finales op het WK in Qatar.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Argentinië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Argentinië. De data is afkomstig van onze dataprovider en toont ook statistieken zoals rugnummer, leeftijd en aantal gespeelde wedstrijden op dit WK. De statistieken zijn van de wedstrijden in de knock-out fase.

Volledige WK selectie Kroatië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Kroatië. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, met de daar bijbehorende statistieken.

Voorspelling Argentinië-Kroatië WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.