Shirt Denemarken WK 2022

Shirts van Denemarken op het WK 2022 voetbal

De shirts van Denemarken op het WK 2022 voetbal bevat een verborgen boodschap die voor iedereen bekend is geworden. Het Deense voetbalshirt heeft namelijk effen shirts waarbij de logo’s van zowel de sponsor Hummel en het logo van de Deense voetbalfederatie dezelfde kleur hebben. Hierdoor is het niet goed zichtbaar en willen met dit Deense shirt hun mening naar de buitenwereld uitdragen tijdens het WK 2022 in Qatar, zo schrijft de NOS in een artikel over het protestshirt.

Bestel het nieuwste shirt hier

De thuisshirts van Denemarken op het WK 2022 voetbal in Qatar zijn rood en hebben op hun borst het logo van sponsor Hummel ook in het rood weergeven. Op de linkerkant van de borst van het Deense WK 2022 voetbalshirt is het logo te zien van de Deense voetbalbond. Op deze pagina vind je alle shirts van Denemarken op het WK 2022 voetbal; het thuisshirt, het uitshirt en het derde shirt. Daarbij vind je hier een overzichtelijke weergave van de winkels waar het Deense WK 2022 shirt het voordeligst te koop is.

Thuisshirt Denemarken WK 2022

Het thuisshirt van Denemarken WK 2022 is dit WK effen rood. De rode kleur is dezelfde kleur als de nationale vlag, alleen bevat de Deense vlag nog twee witte strepen in een plus. Het Deense voetbalshirt heeft deze witte strepen niet. Op het Deense shirt is het logo van de sponsor Hummel te vinden, ook heeft het voetbalshirt een afbeelding van de Deense voetbalbond op de borst. Zowel het logo van de sponsor van Denemarken als het teken van de Deense voetbalbond is in dezelfde kleuren als het shirt zelf.

shirt Denemarken thuis WK 2022
Foto via Hummel

Uitshirt Denemarken WK 2022

De uitshirts van Denemarken WK 2022 voetbal is dit jaar tijdens het WK in Qatar wit. De witte kleur is een van de nationale kleuren die Denemarken gebruikt in hun vlag. De Deense vlag heeft twee witte strepen die door een rood vlak heen gaan. Denemarken heeft dit WK 2022 in Qatar ervoor gekozen om het logo van de sponsor dezelfde kleur te maken als het uitshirt zelf. Ook het logo van de voetbalbond is op het uitshirt weergegeven en bevindt zich op de linker kant van de borst, maar is ook wit gemaakt. Hierdoor lijkt het een effen wit shirt en vallen te logo’s niet op.

uitshirt denemarken wk 2022
Foto via Hummel

Derde shirt Denemarken WK 2022

Het derde WK 2022 shirt van Denemarken is zwart. Het derde shirt heeft twee logo’s aan de voorkant. Het logo van de sponsor Hummel is op de rechterkant van het shirt te vinden. Echter is het logo dit WK 2022 in Qatar wat lastiger te vinden. Denemarken heeft er namelijk voor gekozen het logo van de sponsor op het shirt dezelfde kleur als het derde shirt te geven. Hierdoor valt het logo niet op. Dit geldt ook voor het embleem van de Deense voetbalbond, die eveneens zwart is en moeilijk zichtbaar op het voetbalshirt dit WK 2022 in Qatar.

zwarte shirt denemarken wk 2022
Foto via Hummel

Shirt Denemarken WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Denemarken kunt kopen.