Engeland Frankrijk WK 2022

Wedstrijd:Engeland-Frankrijk WK 2022
Soort:Kwartfinales WK 2022
Datum:10 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Bayt
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Wilton Sampaio (BRA)
Uitslag1 - 2

Kwartfinale Engeland Frankrijk op het WK 2022 voetbal

voorspelling Engeland Frankrijk kwartfinale WK 2022

Engeland en Frankrijk hebben zich beide geplaatst voor de kwartfinales van het WK 2022 en spelen daarin tegen elkaar. Engeland won in de achtste finales van Senegal en Frankrijk ging de vorige wedstrijd met 3-1 over Polen heen. Nu spelen ze dus tegen elkaar.

De wedstrijd Engeland-Frankrijk in de kwartfinales van het WK 2022 wordt gespeeld op zaterdag 10 december 2022 om 20.00 uur Nederlandse tijd. Lees hier alles over deze wedstrijd, met de (vermoedelijke) opstellingen van Engeland en Frankrijk , H2h, onderlinge resultaten, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Engeland Frankrijk 10 december 2022 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Engeland en Frankrijk op het WK in Qatar. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Engeland

Hieronder de opstelling van Engeland in de wedstrijd tegen Frankrijk. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Frankrijk

De opstelling van Frankrijk is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken tussen Engeland en Frankrijk

De laatste onderlinge wedstrijd werd in juni 2017 gespeeld. Frankrijk won in een doelpuntrijk duel met 3-2 van Engeland. Hieronder zie je de andere laatste ontmoetingen en de laatst gespeelde wedstrijden van beide landen.

Tickets Engeland en Frankrijk WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd in de kwartfinales op het WK in Qatar.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Engeland

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Engeland. De data is afkomstig van onze dataprovider en toont ook statistieken zoals rugnummer, leeftijd en aantal gespeelde wedstrijden op dit WK. De statistieken zijn van de wedstrijden in de knock-out fase.

Volledige WK selectie Frankrijk

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Frankrijk. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, met de daar bijbehorende statistieken.

Voorspelling Engeland Frankrijk WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.