Marokko Spanje WK 2022

Wedstrijd:Marokko-Spanje WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:6 december 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Education City
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Fernando Rapallini (ARG)
Uitslag0 - 0 (3-0 wns)

Marokko Spanje achtste finale voorspelling WK 2022

Achtste finale Marokko-Spanje op het WK 2022 voetbal in Qatar

Marokko en Spanje nemen het in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar tegen elkaar op. Op dinsdag 6 december om 16.00 uur in het Education City stadion in Doha. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Marokko en Spanje, met de (vermoedelijke) opstellingen van Marokko & Spanje, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

De WK selectie van Marokko begon in Qatar met een gelijkspel tegen Kroatië, maar daarna werd er knap en terecht gewonnen van België en Canada. Als verrassende groepswinnaar zijn de Marokkanen door naar de achtste finales van het WK 2022. Hierin moeten ze het opnemen tegen Spanje, dat alleen in de laatste groepswedstrijd verloor.

Live tussenstand Marokko-Spanje 6 december 2022 om 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Marokko en Spanje. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Marokko

Hieronder de opstelling van Marokko in de wedstrijd tegen Spanje. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Spanje

De opstelling van Spanje is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Marokko en Spanje

Spanje en Marokko speelden een keer eerder tegen elkaar, het werd in 2018 een gelijkspel (2-2).

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Marokko en Spanje in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Marokko

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Marokko. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Spanje

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Zuid-Korea. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Marokko en Spanje WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.