Overzicht aantal gele en rode kaarten op WK 2022 voetbal

Op deze pagina vind je een overzicht met alle statistieken over de gele en rode kaarten per speler en per land op het WK 2022 voetbal. Tevens de statistieken van het aantal overtredingen per land.

Inmiddels zijn alle wedstrijden op het WK 2022 voetbal gespeeld. Spelers die een of meerdere gele kaarten hebben gekregen, vervielen pas ná de kwartfinales van het WK 2022. Dus als een speler in de kwartfinales zijn tweede gele kaart van het toernooi krijgt, dan is de speler geschorst voor de eventuele halve finales van het WK voetbal. Deze regel is vooral zo ingevoerd om ervoor te zorgen dat spelers een eventuele finale niet missen door 2 gele kaarten.

Totaal aantal gele kaarten

In totaal zijn er 228 gele kaarten uitgedeeld in 64 wedstrijden. Dat is per wedstrijd gemiddeld 3,5625 gele kaarten.

Totaal aantal rode kaarten

In totaal zijn er 6 rode kaarten uitgedeeld in 64 wedstrijden. Dat is per wedstrijd gemiddeld 0,09375 rode kaarten.

Gele kaarten per speler

Gele kaarten per land

Rode kaarten per speler

Rode kaarten per land

Aantal overtredingen per speler

Aantal overtredingen per land

8 gedachten over “Overzicht aantal gele en rode kaarten op WK 2022 voetbal”

    • Dat aantal is afhankelijk van het aantal wissels. Een wedstrijd moet met minimaal 8 spelers worden uitgespeeld. Zonder wissels is 14 gele kaarten, want dat resulteert in 3 rode kaarten. Voor iedere wissel kun je nog 1 gele kaart krijgen. Maximale aantal wissels is 5 in de reguliere speeltijd. In totaal zou je dus 19 gele kaarten kunnen krijgen zonder dat de wedstrijd gestaakt wordt. Bij een verlenging mag je nog een zesde wissel brengen. Dus kom je dan uit op 20 gele kaarten, verdeeld over 17 spelers.

      Beantwoorden
  1. Het Was Niet Eerlijk Tijdens Nederland Argentinië, Want Messi Had Al Een Paar Keer Hands Gemaakt, Maar De Scheidsrechter Zei Daar Niks Van Omdat Mensen Denken Dat Messi De Scheidsrechter Had Omgekocht.

    Beantwoorden

Plaats een reactie