Brazilië Zuid-Korea WK 2022

Wedstrijd:Brazilië-Zuid-Korea WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:5 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Stadium 974
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Clement Turpin (FRA)
Uitslag4 - 1

Brazilië Zuid-Korea achtste-finale voorspelling WK 2022

Achtste finale Brazilië Zuid-Korea op het WK 2022 voetbal in Qatar

Brazilië en Zuid-Korea nemen het in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar tegen elkaar op. Op maandag 5 december om 20.00 uur in het Stadium 974 stadion in Doha. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea, met de (vermoedelijke) opstellingen van Brazilië & Zuid-Korea, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

De WK selectie van Brazilië heeft de groepsfase voornamelijk zonder Neymar moeten spelen, hij raakte geblesseerd. De verwachting is dat hij misschien in de achtste finales, en andere eventueel in de kwartfinales weer minuten kan maken. De eerste twee groepswedstrijden werden gewonnen, de derde, tegen Kameroen, werd er met 1-0 verloren.

Zuid-Korea verschalkte Portugal in de derde wedstrijd van de groepsfase en werd dankzij een beter doelsaldo (meer doelpunten voor) dan Uruguay, tweede in Poule H.

Live tussenstand Brazilië-Zuid-Korea 5 december 2022 om 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Brazilië

Hieronder de opstelling van Brazilië in de wedstrijd tegen Zuid-Korea. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Zuid-Korea

De opstelling van Zuid-Korea is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Brazilië en Zuid-Korea

De beide landen speelden vier keer eerder tegen elkaar. Alle vier keren wonnen de Brazilianen.

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Brazilië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Brazilië. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Zuid-Korea

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Zuid-Korea. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Brazilië en Zuid-Korea WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.