Shirt Argentinië WK 2022

Shirts van Argentinië op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Argentinië op het WK 2022 is het herkenbare witte met lichtblauw gestreepte thuisshirt. De Argentijnen staan ook wel bekend als La Albiceleste, wat hun bijnaam is en de betekenis van witte mensen en de sky (lucht) draagt. Topscorer Lionel Messi droeg dit voetbalshirt het merendeel van zijn doelpunten. Hier vind je de shirts van Argentinië tijdens het WK 2022 voetbal van Qatar, zowel het thuisshirt als het uitshirt. Met daarbij een handig overzicht van winkels waar de Argentijnse WK 2022 shirts het voordeligst te koop zijn.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Argentinië WK 2022

Het thuisshirt voetbal van Argentinië op het WK 2022 is een shirt van de sponsor Adidas wat op de voetbalshirts is weergegeven. De voetbalshirts zijn wit met lichtblauwe strepen, en hebben op hun borst ook het Argentijnse voetbalbond. De boord van het Argentijnse voetbalshirt is uitgerust met een zwarte bies op de mouwen en hals.

Thuisshirt Argentinië wk 2022
Afbeelding via Adidas

Uitshirt Argentinië WK 2022

Het uitshirt van Argentinië is op het WK 2022 in paarse kleuren. De onderste delen van het uitshirt heeft zilveren tinten en gaat vlammerig op in meer paars naar de bovenkant van het voetbalshirt. De Argentijnen voetballen vaker in deze kleur shirts. De uitshirts zijn uitgerust met ietwat lichtere paarse strepen op het einde van de mouw, en ook op de schouders zijn de drie herkenbare strepen van sponsor Adidas in het paars weergegeven.

shirt Argentinië uit wk 2022
Afbeelding via Adidas

Shirt Argentinië WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Argentinië kunt kopen.