Shirt Frankrijk WK 2022

Shirts van Frankrijk op het WK 2022 voetbal

De thuisshirts van Frankrijk zijn al sinds jaar en dag blauw, zo ook het shirt van Frankrijk op het WK 2022. De bijnaam van het Franse nationale voetbalteam ‘De blues’ hebben zij dan ook te danken ook de blauwe voetbalshirts.

Frankrijk zal tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar ook in deze herkenbare kleur voetballen. Op deze pagina vind je de voetbalshirts van Frankrijk op het WK 2022 voetbal, zowel het thuisshirt als het uitshirt is weergegeven. Daarbij vind je een goed overzicht van de winkels waar het het shirt van de selectie van Frankrijk op het WK 2022 het voordeligst kopen kunt.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Frankrijk WK 2022

Het thuisshirt van Frankrijk op dit WK is het blauw waarin Frankrijk vaak verschijnt. Op het voetbalshirt is het logo weergegeven van de sponsor Nike. Daarnaast heeft het shirt het logo van de Franse voetbalbond op de borst weergegeven, een haantje. Het marineblauwe thuisshirt van Frankrijk voor het WK 2022 is effen gekleurd.

shirt Frankrijk WK 2022 voetbal
Foto via Nike.com

Uitshirt Frankrijk WK 2022

De uitshirts van Frankrijk zijn op het WK voetbal in 2022 overwegend wit. De shirts hebben een printje met tekeningen. Het uitshirt heeft afbeeldingen van bezienswaardigheden uit de geschiedenis van Frankrijk in het shirt verwerkt. Zo zijn er verwijzingen gemaakt naar de Franse revolutie. Een uitshirt wat veel betekenis heeft voor Frankrijk tijdens het WK 2022.

uitshirt Frankrijk WK 2022
Foto via Nike.com

Shirt Frankrijk WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK 2022 shirt van Frankrijk kunt kopen.