Shirt Brazilië WK 2022

Shirts van Brazilië op het WK 2022 voetbal

Het thuisshirt van Brazilië is van oudsher al geel. Een bijnaam van de Brazilianen is dan ook de Goddelijke Kanaries. De Braziliaanse legende Pelé werd in het kanariegele thuisshirt van Brazilië de beste van de wereld. Op deze pagina vind je de shirts van Brazilië op het WK 2022 voetbal; het thuisshirt en het uitshirt. Met daarbij een handig overzicht van de winkels waar je het Braziliaanse WK 2022 shirt het voordeligst kunt kopen.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Brazilië WK 2022

Het thuisshirt van Brazilië op het WK 2022 is dan ook gewoon geel en op de linkerborst prijkt het logo van de Braziliaanse voetbalbond. Op de rechterborst het Swoosh-teken van shirtsponsor Nike. De mouwen van dit WK 2022 shirt van Brazilië zijn licht groen, naar de kleuren van de Braziliaanse vlag.

shirt Brazilië thuis WK 2022
Foto via Nike.com

Uitshirt Brazilië WK 2022

Het uitshirt van Brazilië is tijdens het WK voetbal in 2022 blauw. Dit shirt was tijdens het WK in 2018 ook blauw. Ook op voorgaande WK’s was het uitshirt van Brazilië vaak blauw. Het meest opvallend aan het uitshirt van Brazilië op het WK 2022 is dat de mouwen een soort van groen/blauwachtige panterprint hebben.

shirt Brazilië uitshirt WK 2022
Foto via Nike.com

Shirt Brazilië WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Brazilië kunt kopen.