Marokko Portugal WK 2022

Wedstrijd:Marokko Portugal WK 2022
Soort:Kwartfinales WK 2022
Datum:10 december 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Facundo Tello (ARG)
Uitslag1 - 0

Kwartfinale Marokko Portugal op het WK 2022 voetbal

Marokko en Portugal hebben zich beide geplaatst voor de kwartfinales van het WK 2022 en moeten daarin tegen elkaar spelen. Marokko won in de achtste finales van Spanje, waar een strafschoppenserie de beslissing moest brengen. Portugal maakte het minder spannend. De Portugezen lieten met goed voetbal niets heel van Zwitserland, zij wonnen met 6-1.

De wedstrijd Marokko-Portugal in de kwartfinales van het WK 2022 wordt gespeeld op zaterdag 10 december 2022 om 16.00 uur Nederlandse tijd. Lees hier alles over deze wedstrijd, met de (vermoedelijke) opstellingen van Marokko en Portugal, H2H, onderlinge resultaten, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Marokko-Portugal 10 december 2022 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Marokko en Portugal op het WK in Qatar. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Marokko

Hieronder de opstelling van de WK selectie van Marokko in de wedstrijd tegen Portugal. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Portugal

De opstelling van Portugal is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken tussen Marokko en Portugal

Marokko en Portugal speelden twee keer tegen elkaar. De laatste ontmoeting was in 2018 op het WK, toen won Portugal met 1-0. De andere wedstrijd tussen beide landen werd door Marokko met 1-3 gewonnen. Dit was in 1986.

Tickets Marokko en Portugal WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd in de kwartfinales op het WK in Qatar.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Marokko

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Marokko. De data is afkomstig van onze dataprovider en toont ook statistieken zoals rugnummer, leeftijd en aantal gespeelde wedstrijden op dit WK. De statistieken zijn van de wedstrijden in de knock-out fase.

Volledige WK selectie Portugal

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Portugal. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, met de daar bijbehorende statistieken.

Voorspelling Marokko Portugal WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.