Shirt Duitsland WK 2022

Shirts van Duitsland op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Duitsland op het WK 2022 voetbal heeft de herkenbare zwarte en witte kleuren. Ook is er een subtiele bies op het shirt in de gele kleur, net zoals de Duitse vlag een gele band heeft. Verder is het shirt voor het WK 2022 voetbal van Duitsland geheel wit met zwart. Het voetbalshirt heeft dwars over het midden een zwarte baan naar beneden. Zowel de linker- als de rechterkant van het WK shirt is wit. De mouwen hebben een zwarte rand, welke ook weer is terug te vinden in de nek.

Bestel het nieuwste shirt hier

Op deze pagina vind je alle thuisshirts voor het WK voetbal, zowel het thuisshirt van Duitsland als het uitshirt is hier te vinden. Daarbij vind je een handig overzicht bij welke winkels de Duitse WK 2022 shirts het voordeligst te koop zijn.

Thuisshirt Duitsland WK 2022

Het thuisshirt van Duitsland op het WK 2022 in Qatar is wit met zwart. Het overwegend witte shirt van Duitsland heeft in het midden een brede band lopen. In deze brede zwarte band van het Duitse shirt staan de logo’s. Bovenaan in het midden is het logo van de sponsor Adidas te vinden. Daaronder is het logo van de Duitse voetbalbond weergegeven. De mouwen van het thuisshirt van de selectie van Duitsland op het WK 2022 in Qatar hebben eindigen beide met een witte bies.

shirt Duitsland thuis WK 2022
Foto via Adidas.com

Uitshirt Duitsland WK 2022

Het uitshirt van Duitsland WK 2022 is voornamelijk zwart. Door het zwart heen vind je rode kleuren, de rode en zwarte kleuren gaan door elkaar heen en in elkaar op. Daarbij heeft het uitshirt van Duitsland dit WK de logo’s in een bruinachtige, gouden kleur weergegeven. De herkenbare strepen van de sponsor Adidas zijn bij het uitshirt van Duitsland dit WK 2022 ook in de gouden kleuren te zien.

Daarnaast vind je op de rechterkant van de borst het logo van de sponsor, en heeft het uitshirt aan de linkerkant dit WK het embleem van de Duitse voetbalbond weergegeven. Beide logo’s op het uitshirt zijn ook in dezelfde goudbruine kleuren te zien.

shirt Duitsland uit WK 2022
Foto via Adidas.com

Shirt Duitsland WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Duitsland kunt kopen.