Shirt Engeland WK 2022

Shirts van Engeland op het WK 2022 voetbal

De shirts van Engeland op het WK 2022 voetbal in Qatar zijn overwegend wit. Engeland is bekend met zijn witte voetbalshirts. Dit jaar heeft Engeland de shirts voor het WK gekleurd met verschillende blauw op de mouw. De kleuren lopen langzaam over in licht naar donkerder marine blauw op het shirt. Op deze pagina vind je de shirts van Engeland tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar, zowel het thuisshirt van de Engelsen als het uitshirt zijn hier weergegeven. Daarbij is er een bruikbaar overzicht van winkels waar de Engelse WK 2022 shirts het goedkoop kunt aanschaffen.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Engeland WK 2022

De thuisshirts van Engeland op het WK 2022 zijn voornamelijk wit, zoals Engeland vaak uitkomt met het nationale voetbalshirt. Het thuisshirt heeft op de mouwen wel opvallend blauwe kleuren. De kleuren van het shirt gaan over van lichtblauw naar marine donkerblauwe kleuren. Op de borst heeft Engeland het logo van de sponsor nike. Daarbij is het logo van de Engelse voetbalbond weergegeven aan de linkerkant van het shirt. De mouwen van de Engelsen hebben dit WK 2022 een bies met twee kleuren blauw.

shirt Engeland wk 2022 voetbal
Foto via Nike.com

Uitshirt Engeland WK 2022

Het uitshirt van de selectie van Engeland op het WK 2022 in Qatar is rood. Dit uitshirt heeft lichtblauwe tekeningen en donkerblauwe tekeningen. De logo’s van Engeland zijn lichtblauw gemaakt en de boord van het uitshirt is donkerblauw. Het shirt en de kleuren lijken erg op de uitshirts die Engeland in de jaren ’90 ook had. Engeland heeft dus een beetje retro uitshirts gekozen voor dit WK 2022, wat weer helemaal bij deze tijd past.

uitshirt Engeland WK 2022 voetbal
Foto via Nike.com

Shirt Engeland WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Engeland kunt kopen.