Shirt Spanje WK 2022

Shirts van Spanje op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Spanje op het WK 2022 voetbal in Qatar is in de bekende rode kleuren. Het nationale Spaanse voetbalteam heeft de bijnamen ook aan de kleur van het voetbalshirt te danken. Zo worden de Spanjaarden ook wel La Furia Roja (De Rode Woede) genoemd, of afgekort La Roja.

In de finale van het WK 2010 waarbij Spanje van de selectie van het Nederlands elftal won, had Spanje de donkerblauwe shirts aan. Op deze pagina vind je de Spaanse shirts voor het WK 2022 voetbal in Qatar, zowel het thuisshirt als het uitshirt van Spanje. Ook hebben we een duidelijk overzicht van winkels waar het Spaanse voetbalshirt WK 2022 het voordeligst te koop is.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Spanje WK 2022

Het thuisshit Spanje WK 2022 is rood, La Furia Roja. Ofwel, de Rode Woede zoals het Spaanse voetbalteam ook wel genoemd wordt dankzij de kleuren van het shirt. Op de borst van het shirt is het logo van de sponsor te zien. Adidas is de sponsor van Spanje. Ook is het logo van de Spaanse voetbalbond op de borst te vinden. De schouders van het thuisshirt Spanje WK 2022 bevat de drie herkenbare strepen van het sponsormerk Adidas.

thuis shirt Spanje WK 2022
Foto via Adidas.com

Uitshirt Spanje WK 2022

Het uitshirt van Spanje WK 2022 is wit met hemelsblauw. Het uitshirt is overwegend wit en heeft een grafisch golvend patroon in een lichtblauwe kleur. Het uitshirt van Spanje heeft het logo van Nike en de Spaanse voetbalbond op het midden van de borst gepositioneerd. Het uitshirt Spanje WK heeft op de schouders de drie herkenbare strepen van de sponsor Adidas. Deze strepen zijn rood en geel.

uitshirt Spanje WK 2022
Foto via Adidas.com

Shirt Spanje WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Spanje kunt kopen.