Scheidsrechter:Michael Oliver (ENG)
Uitslag1 - 1 (4-2 wns)

Kwartfinale Kroatië Brazilië op het WK 2022 voetbal

voorspelling Kroatië Brazilië kwartfinale WK 2022

Kroatië en Brazilië hebben zich beide geplaatst voor de kwartfinales van het WK 2022 en moeten daarin tegen elkaar spelen. Kroatië won in de achtste finales van Japan, maar pas nadat een strafschoppenserie een beslissing moest brengen. Brazilië maakte het minder spannend. Zij stonden na de eerste helft tegen Zuid-Korea al met 4-0 voor en namen de tweede helft wat gas terug.

De wedstrijd Kroatië-Brazilië in de kwartfinales van het WK 2022 wordt gespeeld op vrijdag 9 december 2022 om 16.00 uur Nederlandse tijd. Lees hier alles over deze wedstrijd, met de (vermoedelijke) opstellingen van Kroatië en Brazilië, H2h, onderlinge resultaten, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Kroatië-Brazilië 9 december 2022 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Kroatië en Brazilië op het WK in Qatar. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Kroatië

Hieronder de opstelling van de WK selectie van Kroatië in de wedstrijd tegen Brazilië. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Brazilië

De opstelling van Brazilië is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken tussen Kroatië en Brazilië

Kroatië en Brazilië speelden vier keer eerder tegen elkaar. De meest recente ontmoeting tussen beide landen was op 3 juni 2018, toen wonnen de Brazilianen met 2-0. Van de vier keer dat ze tegen elkaar speelden, wonnen de Brazilianen er drie en een keer werd het gelijkspel (1-1 in 2005).

Tickets Kroatië en Brazilië WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd in de kwartfinales op het WK in Qatar.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Kroatië

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Kroatië. De data is afkomstig van onze dataprovider en toont ook statistieken zoals rugnummer, leeftijd en aantal gespeelde wedstrijden op dit WK. De statistieken zijn van de wedstrijden in de knock-out fase.