Shirt Mexico WK 2022

Shirts van Mexico op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Mexico op het WK 2022 voetbal in Qatar staat symbolisch voor overwinning, en geïnspireerd op de Azteekse God. Dit fraaie shirt verwijst naar de Copilli, met banen die op een zigzag wijze over het shirt trekken. Het Mexicaanse thuisshirt is tijdens dit WK voetbal groen, waarbij de zigzagbanen die over het voetbalshirt lopen donkerder groen zijn.

Op deze pagina vind je alle shirts van Mexico op het WK 2022; thuisshirt èn het uitshirt. Ook vind je een handig overzicht van de winkels waar je het shirt van Mexico op het WK 2022 goedkoop kunt kopen.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Mexico WK 2022

Het thuisshirt van Mexico WK 2022 in Qatar is gekleurd met twee verschillende groene kleuren. De lichtere kleur groen is op het grootste deel van het Mexicaanse shirt te zien. Deze lichtgroene kleur gaat naar de bovenkant over in donkergroene kleuren. De kleuren zijn afgebeeld in een zigzag patroon.

Het Mexicaanse thuisshirt heeft twee logo’s op de borst. Op de rechterkant van het thuisshirt is het logo van de sponsor Adidas te zien. Op de linkerkant van de borst van Mexico is het embleem van de Mexicaanse voetbalbond weergegeven. Het thuisshirt heeft op de schouders 3 rode strepen. De drie strepen op het WK 2022 shirt van Mexico zijn de herkenbare iconische strepen van het merk Adidas die ook dit WK in Qatar weer te zien zijn.

shirt Mexico thuis WK 2022
Via Adidas.com

Uitshirt Mexico WK 2022

Het uitshirt van Mexico WK 2022 in heeft dit wereldkampioenschap in Qatar een print over het gehele shirt. De prints op het uitshirt van de Mexicanen is geïnspireerd op de Azteekse goden. Het uitshirt heeft bijvoorbeeld kunstobjecten weergegeven die stammen uit de Mexicaanse geschiedenis.

Het uitshirt van Mexico heeft de kleuren wit met rode lijnen. De basis van het shirt voor de uitwedstrijden is wit, waarbij de print in rode lijnen op het WK shirt is gemaakt. Het uitshirt heeft twee logo’s op de voorkant en drie strepen van de sponsor Adidas op de schouders. Het logo van de sponsor Adidas is weergegeven op de rechterkant van het uitshirt. Op de linkerkant prijkt het logo van de Mexicaanse voetbalfederatie. Beide logo’s zijn in een zacht rode kleur weergegeven. De strepen op de schouders zijn feller rood.

shirt Mexico uitshirt WK 2022
Via Adidas.com

Shirt Mexico WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Mexico kunt kopen.