Frankrijk Polen WK 2022

Wedstrijd:Frankrijk-Polen WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:4 december 2022
Aanvang:16:00 uur
Stadion:Al Thumama
Speelstad:Doha
Capaciteit:40.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Jesus Valenzuela (VEN)
Uitslag3 - 1

Frankrijk Polen achtste finale voorspelling WK 2022

Achtste finale Frankrijk-Polen op het WK 2022 voetbal in Qatar

Frankrijk en Polen spelen tegen elkaar in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar.

Frankrijk heeft de eerste twee wedstrijden in de groepsfase relatief eenvoudig gewonnen. Alleen in de derde en laatste groepswedstrijd, toen was Frankrijk al geplaatst voor de achtste finales van het WK, werd er verrassend verloren van Tunesië. Ondanks het verlies is Frankrijk ‘gewoon’ groepswinnaar geworden. Kijkend naar het verleden gebeurt dat niet altijd bij een regerend wereldkampioen.

Polen hield zich knap staande in een poule met Argentinië, Mexico en Saudi-Arabië. De Polen werden tweede in Poule C en hebben zich zo verzekerd van een plek bij bij de laatste 16. In deze achtste finales van het WK voetbal speelt Polen nu dus tegen de regerend Wereldkampioen Frankrijk.

De wedstrijd tussen Frankrijk en Polen in de achtste finales van het WK wordt gespeeld op zondag 4 december 2022 om 16.00 uur. De aftrap is in het Al Thumama stadion in Doha. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Frankrijk en Polen, met de (vermoedelijke) opstellingen van Frankrijk en Polen, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Live tussenstand Frankrijk – Polen 4 december 2022 16.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Frankrijk en Polen. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Frankrijk

Hieronder de opstelling van Frankrijk in de wedstrijd tegen Polen. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Polen

De opstelling van de Polen is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Frankrijk en Polen

Zoals hieronder te zien is, speelden Frankrijk en Polen vier keer eerder tegen elkaar. Frankrijk won twee keer, een keer won Polen en een keer werd het een gelijkspel. Hieronder de vorm en de onderlinge en meest recente resultaten van beide landen.

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Frankrijk en Polen in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Frankrijk

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Frankrijk. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Polen

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Polen. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Frankrijk en Polen WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.