Shirt Portugal WK 2022

Shirts van Portugal op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Portugal op het WK 2022 voetbal is herkenbaar rood met iets minder groen. De kleuren zijn bekende kleuren van de shirts van Portugal. De verdeling van de voetbalshirt kleuren zijn hetzelfde verdeeld als de nationale Portugese vlag.

Portugal speelt vaak in deze shirts tijdens het WK, en ook andere internationale toernooien is dit het tenue. Op deze pagina vind je alle shirts van Portugal op het WK 2022 voetbal, zowel het thuisshirt als het uitshirt is op deze pagina te vinden. Vervolgens hebben we hier nog een overzicht van winkels waar het Portugese WK 2022 shirt het voordeligst te koop is.

Bestel het nieuwste shirt hier

Thuisshirt Portugal WK 2022

De thuisshirts van de selectie van Portugal op het WK 2022 voetbal hebben dus de gewoonlijke kleuren van de nationale vlag, overwegend rood met groen. Daarbij heeft het shirt op de borst het logo van de sponsor Nike. Op de linkerkant van de borst van de Portugese shirtjes is het logo van de voetbalbond in Portugal te vinden. Het shirt is aan de bovenkant rood welke direct in groen overgaat door middel van een schuine streep. Hierdoor is er op het WK 2022 aan een kant van de mouwen nog een groen stukje te zien, de andere mouw is helemaal rood.

shirt Portugal wk 2022 voetbal
Foto via Nike.com

Uitshirt Portugal WK 2022

Het uitshirt van Portugal op het WK 2022 voetbal in Qatar is wit, met in het midden een kleurenband. De strook in het midden heeft het meeste rood, zoals de vlag van Portugal. Daarbij is er ook een groen vak weergegeven, net iets minder dan de helft. Dit is eveneens hetzelfde als de nationale vlag van Portugal. Het shirt heeft op het WK 2022 voetbal een bies op de mouw die zwart is, en ook in de nek hebben de Portugezen een subtiel zwart randje in hun voetbalshirt.

uitshirt portugal wk 2022
Foto via Nike.com

Shirt Portugal WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Portugal kunt kopen.