Engeland Senegal WK 2022

Wedstrijd:Engeland Senegal WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:4 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Al Bayt Stadion
Speelstad:Al-Khor
Capaciteit:60.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Ivan Barton (Salvador)
Uitslag3 - 0

Engeland Senegal achtste finale voorspelling WK 2022

Achtste finale Engeland Senegal op het WK 2022 voetbal in Qatar

Engeland Senegal spelen tegen elkaar in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar. Op 4 december om 20.00 uur in het Al Bayt stadion in Doha. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Engeland en Senegal, met de (vermoedelijke) opstellingen van Engeland en Senegal, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

Engeland werd groepswinnaar in een poule met Wales, de Verenigde Staten en Iran. Alleen tegen de VS werd gelijkgespeeld, de andere twee wedstrijden werden ruim gewonnen.

Senegal zat in dezelfde poule als het Nederlands elftal. Senegal verloor alleen van Oranje, de andere twee wedstrijden werden gewonnen (Qatar en Ecuador).

Live tussenstand Engeland Senegal 4 december 2022 om 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Engeland en Senegal. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Engeland

Hieronder de opstelling van Engeland in de wedstrijd tegen Senegal. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Senegal

De opstelling van de Senegal is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Engeland en Senegal

Beide landen speelden nog nooit eerder tegen elkaar.

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Engeland en Senegal in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Engeland

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Engeland. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Senegal

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Senegal. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Engeland en Senegal WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.