Shirt Kroatië WK 2022

Shirts van Kroatië op het WK 2022 voetbal

Het shirt van Kroatië op het WK 2022 voetbal heeft de kleuren van het wapenschild. Het wapenschild van Kroatië is afgebeeld in het midden van de Kroatische vlag, in het midden van de rood, wit en blauwe banen die over de gehele Kroatische vlag lopen. Het WK shirt van Kroatië is rood met wit, deze rood met witte kleuren zijn net zoals het wapen in blokken verdeeld.

Bestel het nieuwste shirt hier

Het blokkenpatroon wat Kroatië tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar op het shirt heeft, zijn veelgebruikte kleuren van het land. Het voetbalshirt van Kroatië is dan ook vaak zo ontworpen met deze kleuren en patronen. Op deze pagina vind je alle thuisshirts en uitshirts van de selectie van Kroatië op het WK 2022 voetbal. Ook vind je hier een handig overzicht met winkels waar je het Kroatische WK 2022 shirt het voordeligst kunt kopen.

Thuisshirt Kroatië WK 2022

De thuisshirts van Kroatië WK 2022 van Qatar zijn rood met wit. De kleuren zijn verdeeld in blokjes die over het hele WK shirt van Kroatië te zien zijn. Het thuisshirt heeft ook een logo van de sponsor op de borst. De sponsor van Kroatië is Nike, het Niketeken vind je in het midden van het shirt aan de voorkant. Boven het Nike logo is de afbeelding te zien van de Kroatische voetbalbond. Het blokkenpatroon zijn dit WK 2022 in Qatar willekeurig over het shirt geschetst. In het midden van het Kroatië WK thuisshirt zijn meer witte vlakken te zien.

Kroatië thuisshirt WK 2022 voetbal
Foto via Nike.com

Uitshirt Kroatië WK 2022

Het uitshirt Kroatië WK 2022 in Qatar is voornamelijk blauw van kleur. De donkere marineblauwe kleur loopt op dit WK shirt van Kroatië over in lichter blauw. Deze lichter blauwe kleuren zijn weergegeven in een blokpatroon. Dit blokpatroon komt voor in het wapenschild van Kroatië. De logo’s van het uitshirt zijn rood gekleurd. Zowel het Nike teken als het logo van de Kroatische voetbalbond is met rode kleuren op dit WK uitshirt weergegeven. Het embleem van de Kroatische voetbalbond heeft de herkenbare wit met rode blokken, net zoals in de vlag.

uitshirt kroatie wk 2022
Foto via Nike.com

Shirt Kroatië WK 2022 kopen

Hieronder de winkels waar je eenvoudig, veilig en het voordeligst het WK shirt van Kroatië kunt kopen.