Beste WK Poule apps 2022

Wil je op je mobiel met een app meedoen met een WK poule? Op deze pagina hebben we een handig overzicht van de beste WK Poule 2022 apps.

Beste WK poule apps 2022
Scorito is een van de beste WK poule apps voor tijdens het WK 2022

1. Scorito WK 2022 voetbalpoule app

Met de Scorito voetbalpoule App kan je meespelen in een grote algemene voetbalpoule waar je het opneemt tegen tienduizenden andere spelers. Maar je kan als je je eenmaal hebt aangemeld, ook eenvoudig zelf een poule maken met deze app. Zo kan je je vrienden gemakkelijk uitnodigen in een besloten WK voetbalpoule.

De app van Scorito is verkrijgbaar via de Appstore en de Google Playstore. Daarnaast werkt hij ook erg goed op je desktop.

2. Voetbalpoules App

De slogan van de Voetbalpoules App is “De leukste voetbalpoule!”. Dit klopt wel en het leuke is dat gebruik van deze app ook gratis is. Je kan met deze app niet alleen meedoen aan de WK 2022 poule, maar je hebt ook keuze uit verschillende competities zoals de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de Champions League.

De Voetbalpoules App is verkrijgbaar via de Appstore.

3. WKPooltjes.nl

Bij WKpooltjes.nl kan je net als bij bovenstaande apps punten verdienen door de uitslagen van het WK 2022 (deels) goed te voorspellen. Je kan meespelen in een grote pool maar ook je eigen WK voetbalpoule aanmaken.

Het werkt op de desktop, maar WKpooltjes is ook verkrijgbaar via de Appstore en de Google Playstore.

Plaats een reactie