Portugal Zwitserland WK 2022

Wedstrijd:Portugal Zwitserland WK 2022
Soort:Achtste Finales WK 2022
Datum:6 december 2022
Aanvang:20:00 uur
Stadion:Lusail Iconic
Speelstad:Lusail
Capaciteit:80.000
TV-zender:NPO 1
Scheidsrechter:Cesar Ramos (MEX)
Uitslag6 - 1

Achtste finale Portugal Zwitserland op het WK 2022 voetbal in Qatar

Portugal Zwitserland achtste finale voorspelling WK 2022

Portugal en Zwitserland nemen het in de achtste finales van het WK 2022 voetbal in Qatar tegen elkaar op. Op dinsdag 6 december om 20.00 uur in het Lusail Iconic stadion in Lusail. Lees hier alles over de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland, met de (vermoedelijke) opstellingen van Portugal & Zwitserland, H2h, statistieken en de live tussenstand tijdens de wedstrijd.

De WK selectie van Portugal begon met twee overwinningen maar liet zich in de laatste wedstrijd tegen Zuid-Korea verrassen. Ze verloren die wedstrijd, maar gingen wel als groepswinnaar door naar de achtste finales van het WK 2022. Hierin moeten ze het opnemen tegen Zwitserland. De Zwitsers werden op doelsaldo tweede in hun Groep, net achter Brazilië.

Live tussenstand Portugal-Zwitserland 6 december 2022 om 20.00 uur

Hieronder zie je de live tussenstand bij de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland. Inclusief wedstrijdgebeurtenissen zoals gele kaarten, wissels, doelpunten en eventuele penalty’s.

Wedstrijdgebeurtenissen:

Opstelling Portugal

Hieronder de opstelling van Portugal in de wedstrijd tegen Spanje. De opstelling wordt hier automatisch getoond zodra er data beschikbaar is.

Opstelling Zwitserland

De opstelling van Zwitserland is hieronder te bekijken zodra deze bekend zijn.

Statistieken en onderlinge duels tussen Portugal en Zwitserland

Beide landen hebben een redelijke historie voor wat betreft onderlinge duels. Twee keer won Zwitserland en drie keer wonnen de Portugezen. De laatste ontmoeting was op 12 juni 2022, toen won Zwitserland met 1-0.

Tickets achtste finales WK 2022 kopen

Lees hier alles over tickets voor het WK 2022 voetbal kopen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland in de achtste finales van het WK 2022 voetbal.

Tickets via Viagogo

Volledige WK selectie Portugal

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Portugal. De data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Volledige WK selectie Zwitserland

Hieronder de volledige WK 2022 selectie van Zwitserland. Ook onderstaande data is afkomstig van onze dataprovider, zodra de selectie definitief is, wordt deze hier automatisch en real-time getoond.

Voorspelling Portugal en Zwitserland WK 2022

Hieronder de winkansen van beide landen volgens onze dataprovider.