Tijdens dit WK voetbal in Qatar geniet je van een geweldige poulefase

Het is eindelijk weer tijd voor een groot voetbaltoernooi. Tijdens het WK 2022 voetbal in Qatar zal je landen van over de hele wereld kunnen zien voetballen. EURO 2020 is uiteraard nog redelijk recent gespeeld. Dat werd namelijk vorige zomer afgewerkt (2021), vanwege de pandemie. Nu mogen we gelukkig alweer gaan genieten van het WK voetbal met deelnemers van over de hele wereld.

Nederland na het missen van het WK 2018 nu wel van de partij

Het EK bracht al geweldige wedstrijden van voetbal, maar tijdens dit toernooi zullen er nog meer sterspelers te zien zijn op het voetbalveld.

Hierdoor is het met het WK van Qatar mogelijk om te gaan genieten van leuke voetbalwedstrijden. Zo kan je als voetbalfan de beste spelers zien spelen op de tv. Ook het Nederlands elftal doet dit jaar weer mee met het WK voetbal. In 2018 had Oranje zich niet gekwalificeerd. Hopelijk zal het nationale elftal van ons land leuke resultaten gaan neerzetten.

De beste WK wedstrijden

Doordat de landen die meedoen van hoog niveau zijn, kunnen we in de poulefase van dit WK al geweldige wedstrijden gaan verwachten. Hierdoor is het mogelijk om tijdens de eerste dagen en weken van dit toernooi voetbalwedstrijden te zien op hoog niveau. Sommige landen zullen het hierbij makkelijker hebben in de poule dan andere landen.

In theorie is het voor Nederland bijvoorbeeld relatief goed haalbaar om de achtste finales van het WK 2022 te halen. Toch zijn er ook poules te vinden waarbij het een stuk lastiger zal worden om bij de bovenste twee te geraken. Binnen de poules van C, E en F zijn onder andere veel goede nationale elftallen te vinden. Hierdoor zullen al leuke potjes te zien zijn binnen deze poules. Zo wordt het dit WK vanaf het begin meteen spannend.

Groep E de sterkste groep

Hieronder Poule E op het WK 2022, volgens kenners de sterkste poule van dit WK.

Poule E WK 2022WGWGVDVDTPunten
Japan *
3201436
Spanje *
3111934
Duitsland
3111654
Costa Rica
31023113
* Nummers 1 en 2 naar achtste finales WK 2022

Het WK van Qatar

Het WK in Qatar belooft veel spannende wedstrijden te tonen. Een paar van de grootste sterspelers zullen dan ook weer meedoen tijdens dit WK. Deze spelers komen onder andere uit de landen van Argentinië, Brazilië en Frankrijk. Daarnaast zijn er nog genoeg andere Europese landen die geweldige spelers zullen leveren tijdens dit WK.

Een wedstrijd als Portugal tegen Uruguay zal tijdens de poulefase ook al voor een geweldig potje voetbal gaan zorgen. De voorspelling voor Portugal – Uruguay kan je hierbij online invullen. Op deze manier is het mogelijk om eventueel ook nog een leuk zakcentje te verdienen aan de wedstrijden die tijdens het WK gespeeld gaan worden. Daarbij is het dan wel belangrijk dat je de juiste winnaar of uitslag zal gaan raden. Zo voeg je een extra dimensie toe bij het kijken van de wedstrijden van dit WK.

Plaats een reactie