Hoe vind je de beste bookmaker om te wedden op het WK?

In een eerder artikel hebben we verteld waar je op moet letten bij wedden op het WK. Omdat dit misschien wat overweldigend is, hebben we bookmaker expert Sander van Bettingbonus.com gevraagd om een handig stappenplan voor wedden op het WK samen te stellen. 

Sander vertelt ons dat twee onderdelen belangrijk zijn voor wedden op het WK, namelijk de keuze van de bookmaker en de welkomstbonus. De bookmaker is de plek waar je je weddenschap plaatst en een welkomstbonus een bonus die je krijgt bij je eerste weddenschap. 

Er zit veel verschil tussen bookmakers en welkomstbonussen en er zijn talloze zaken waar je aan moet denken bij het plaatsen van een weddenschap. De drie stappen hieronder helpen je om een goed doordachte weddenschap te plaatsen. 

Wedden op het WK stap 1: vind de beste bookmaker

Iedere bookmaker heeft zijn eigen spelvoorwaarden, sportsbook, klantenservice en andere kenmerken. Welke bookmaker bij je past is daarom erg persoonlijk. 

bookmakers WK 2022 voetbal

Om te beginnen is het vinden van een goed overzicht van legale bookmakers essentieel. Hierdoor krijg je een compleet beeld uit welke bookmakers je kunt kiezen. Bekijk hierna het sportsbook van de verschillende bookmakers en let op de uitstraling, het sportaanbod en live wed mogelijkheden. Om bij het sportsbook te komen klik je meestal op de tab ´sport´ in de menubalk bovenaan. 

Het sportsbook is de huiskamer van een bookmaker waar alles samenkomt. Kijk bijvoorbeeld rustig rond of je het sportsbook fijn vindt navigeren, of je kunt wedden op jouw favoriete sporten, hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice en of er live wed mogelijkheden zijn als je dat graag doet. 

Schrijf tot slot voor jezelf op wat je favoriete bookmakers zijn op basis van je onderzoek zodat je ze niet vergeet.  

Tip: via de link naar het overzicht van legale bookmakers hierboven, vind je een complete analyse van de sterke en zwakke punten van alle bookmakers. Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk. Ook kun je terecht op onze eigen WK bookmakers pagina voor meer info over bookmakers. 

Wedden op het WK stap 2: vind de beste welkomstbonus

Na het vinden van je favoriete bookmaker is het tijd om de beste welkomstbonus te vinden. Dit doe je door te letten op het bonusbedrag, de odds, rondspeelvoorwaarden en geldigheidsduur.

De welkomstbonus van bookmakers vind je ook terug in het eerder gedeelde overzicht van legale bookmakers. In de bonuslijst springt het bonusbedrag meteen in het oog. Neem deze mee in je overwegingen maar wees hiermee voorzichtig, voor hoge bonussen gelden namelijk vaak strenge voorwaarden. 

De rondspeelvoorwaarden van een bonus bepalen hoe vaak je een bonusbedrag moet inzetten voor je eventuele winsten kunt uitkeren. Bij het zoeken naar de beste welkomstbonus wil je dus zo laag mogelijke rondspeelvoorwaarden. 

Kijk vervolgens naar de minimale odds, deze bepalen op welke weddenschappen je je bonus mag inzetten. Je wilt graag zo tegen laag mogelijke minimum odds spelen om je kans op winst te vergroten, lage odds hebben namelijk een hogere winkans.

Bekijk hierna de geldigheidsduur van de bonus en vraag je af wanneer je je bonus wilt inzetten. Hoe meer tijd je nodig hebt, des te belangrijker een lange geldigheidsduur is. 

Schrijf tot slot voor jezelf op wat je favoriete welkomstbonussen zijn op basis van je onderzoek zodat je ze niet vergeet.  

Wedden op het WK stap 3: combineer de bookmaker en welkomstbonus

In deze laatste stap is het tijd om je lijst met favoriete bookmakers te vergelijken met je favoriete welkomstbonussen. Nu weet je precies bij welke bookmaker je een welkomstbonus moet claimen om je WK weddenschap te plaatsen onder de beste voorwaarden. 

Mocht je nog hulp nodig hebben bij het daadwerkelijk plaatsen van je eerste weddenschap, dan heeft Sander een handig stappenplan voor wedden op het WK voor je waarmee je stapsgewijs je weddenschap plaatst.  

Plaats een reactie