Inzetten op het WK 2022? Dit zijn de favorieten

Voor het eerst sinds de legalisering van de online gokmarkt komt er een groot evenement aan waar veel mensen die graag een gokje wagen naar uitkijken; het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Dit jaar vindt het WK voetbal plaats in Qatar. Er zijn steeds meer mensen die wedden op sport en daarmee is de verwachting dat veel liefhebbers van het WK zullen inzetten op welk land naar de finale gaat of zelfs de titel mee naar huis neemt. Maar wat zijn de goede tips om op in te zetten? Wij verzamelden een aantal favorieten.

Wedden op sport

Wedden op sport wordt steeds belangrijker. De kans is groot dat veel mensen die naar het WK zullen kijken, ook willen proberen om daar een slaatje uit te slaan. Dankzij wedden WK 2022 is het mogelijk om wat geld te verdienen met de vergaarde voetbalkennis. Al is het dan wel belangrijk om te weten wie de favorieten zijn. Want wie de titel correct kan voorspellen, kan daar behoorlijk aan verdienen. Daarnaast is het ook mogelijk te wedden op welk team de meeste doelpunten scoort, wie de groepswinnaar wordt en wie er tegen elkaar zullen spelen in de finale. We hebben een paar favoriete landen op een rijtje gezet.

Brazilië

Neymar met Brazilië grote favoriet voor titel WK 2022 voetbal
Photo by Gustavo Ferreira on Unsplash

Wordt het Brazilië die de titel tijdens de finale van het WK 2022 pakt? Het zou maar zo kunnen. Als het aan de bookmakers van online sportweddenschappen ligt, wel. De bookmakers van het WK 2022 zien het land namelijk als torenhoog favoriet en verwachten dan ook dat Brazilië wereldkampioen wordt. Het land is de huidige nummer 1 van de FIFA en heeft een hoge quotering bij de TOTO (5,50). De selectie van Brazilië wist in de laatste vijf wedstrijden met grote cijfers glansrijk te winnen. Dat kan ook niet anders dankzij sterspelers zoals Neymar en Richarlison. De tegenstanders van Brazilië hebben dus wat te vrezen.

Engeland

De tweede grote kanshebber voor het WK 2022 is Engeland. Het land wist eerder al een grote stunt uit te halen en is daarmee nu één van de favorieten. Bij TOTO krijgt het land een quotering van 7,50. De Three Lions wonnen de groepsfases glansrijk en hoefden er weinig voor te doen om zich te kwalificeren. Het land wist zelfs met 10-0 van San Marino te winnen. Daarbij valt vooral Harry Kane op als sterspeler. Maar er zijn nog meer goede spelers om in de gaten te houden. Zoals bijvoorbeeld Conor Callagher en Marc Guéhi.

Frankrijk

Frankrijk is bijna iedere editie één van de grootste beloftes van het Wereldkampioenschap voetbal. Het is de winnaar van het WK 2018, maar het land had het bij het kwalificeren regelmatig moeilijk. Toch zien de bookmakers het land nog steeds als een grote favoriet met een quotering van 7,00.

WK winnaar Frankrijk in 2018
WK winnaar Frankrijk in 2018. Foto door Howard Bouchevereau on Unsplash

Ondanks dat Frankrijk nog niet veel heeft laten zien, doen wel alle grote sterspelers in het kampioenschap weer mee. Zo heeft het land grote namen opgetrommeld zoals Mbappé, Benzema en Griesmann. Stuk voor stuk grote namen waar de landen die het tegen Frankrijk op moeten nemen bang voor zullen zijn. De verwachting is dan ook dat het land het zeker ver zal schoppen.

Argentinië

Een ander land dat het ieder WK goed doet en waar de verwachtingen hoog van zijn gespannen, is Argentinië. Dit land staat vooral hoog bij de bookmakers vanwege Lionel Messi, die ook dit jaar weer van de partij is. Argentinië liet eerder al tegen Brazilië zien wat het waard is. Het land heeft een sterke ploeg en wist daarmee zich te plaatsen voor het WK. Niet voor niets heeft de selectie van Argentinië een quotering van 8,00. De laatste wedstrijden werden dik gewonnen, en zelfs Italië kreeg een pak slaag van de Argentijnen.

Spelers als Messi, maar ook Dybala, Martinez en Di Maria zijn zeker voor mensen die een online gokje willen wagen namen om in de gaten houden. Argentinië wist vorig jaar nog de Copa America te winnen en is dus behoorlijk in vorm.

Hoe zit het met Nederland?

Wie een beetje vaderlandslievend is, wil uiteraard ook weten hoe het met Nederland staat bij de bookmakers. Zelfs onder oefenmeester Van Gaal zijn de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Nederland is zeker geen topfavoriet en staat niet erg hoog bij de bookmakers. We scoren als land ongeveer gelijk met landen als België en Portugal.

Hoe staat het Nederlands elftal er voor
Photo by Sibusiso Mati on Unsplash

Als je echt overtuigd bent van ons elftal, kan het zeker interessant zijn om erop te wedden. Je krijgt maar liefst 15 keer je inleg terug als Nederland toch wereldkampioen wordt. Dat zou dan voor het eerst in de geschiedenis zijn. Toch is de verwachting eerder dat de beker zal gaan naar Brazilië of Frankrijk. Daarmee is ook het aanwijzen van Mbappé als sterspeler van het toernooi een goede keuze.

Plaats een reactie