Bereid je optimaal voor op het WK 2022 met deze videospellen

Het WK komt eraan en Nederland doet weer mee. Dat betekent maar één ding: het wordt een groot feest. De lotingen zijn al gedaan en op 20 november wordt de eerste wedstrijd gespeeld in het gastland Qatar. Een WK komt maar één keer in de vier jaar voor en daarom kun je je maar beter goed voorbereiden voordat het begint. Maar hoe doe je dat het best? Met deze videospellen bereid jij je helemaal voor op het wereldkampioenschap voetbal in Qatar.

Misschien wel het grootste sportevenement op aarde. Ieder continent leeft mee totdat er één winnaar is. In 2018 keken er ruim 1,1 miljard mensen naar de finalewedstrijd Frankrijk – Kroatië. In totaal doen er 32 landen mee, dit maakt het soms lastig om over ieder land iets te weten. Deze videospellen zullen je daarbij helpen.

FIFA 23

Elke voetballiefhebber heeft weleens een potje FIFA gespeeld. Ook dit jaar komt er weer een nieuwe editie uit, zo’n anderhalve maand voordat het WK van start gaat. FIFA is niet voor niets het grootste voetbalspel op aarde en is dan ook ideaal om je voor te bereiden op het WK. Je kunt de verschillende landen die meedoen zelf besturen en wedstrijden tegen je vrienden spelen. Of creëer je eigen toernooi met de landen die meedoen aan het WK 2022, waarbij Brazilië ook dit jaar weer de favoriet is. De mogelijkheden zijn eindeloos in dit klassieke, maar geweldige voetbalspel.

Football Manager

Hoewel de nieuwste versie pas twee weken voor het WK uitkomt kun je nu al volop experimenteren met Football Manager 2022. In dit uitgebreide spel ben jij manager of zelfs bondscoach van een bestaande club of land. Wordt trainer van je favoriete club en leer de spelers kennen, of ga aan de slag als bondscoach en speel dezelfde poules als tijdens het echte WK 2022. Zo maak je niet alleen kennis met de andere landen, maar ken jij je eigen land straks door en door! Met Football Manager kun jij als bondscoach zelf oproepen wie jij wilt, je eigen tactieken bepalen en de spelers opstellen die jij wilt. Heb jij veel verstand van voetbal of wil jij de landenselecties beter leren kennen? Kijk dan eens naar Football Manager.

Football Studio

Genoeg kennis opgedaan en wil je dit laten zien? Probeer dan Football Studio, waar jij je kennis kunt testen en de winnaar van wedstrijden kunt voorspellen. Ook op het WK liggen er prachtige kansen om doelpuntenmakers, eindstanden of winnaars te voorspellen en veel geld te winnen. FootballStudio combineert live talkshows met online gokken en is het perfecte spel als je houdt van kantinepraat over voetbal.

WK voorspellen 2022 voetbalpoule
Afbeelding via Fauzan Saari on Unsplash

Het wereldkampioenschap voetbal blijft een uniek toernooi en één van de mooiste evenementen ter wereld. Ook dit jaar zal het weer een groot feest worden als de landen het tegen elkaar opnemen. Om optimaal te genieten is het leuk om de landen van tevoren goed te leren kennen en de selecties door te nemen. Speel FIFA 23 of bestuur je eigen team met Football Manager en bereid je voor op dit prachtige voetbaltoernooi.

Plaats een reactie